Galéria

Átadásra került a KIM Gyermekmegőrző létesítménye

Átadásra került a KIM Gyermekmegőrző létesítménye2014. május 23.

Tegnap a KIM épületében „családias” légkörben átadásra került a dolgozók gyermekei számára kialakított gyermekmegőrző szoba. A szobát Dr. Biró Marcell közigazgatási államtitkár és Balatoni Monika társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára bocsájtotta a legérintettebbek: a gyermekek rendelkezésére.
Internet Fiesta rendezvénysorozat KIMI-vel

Internet Fiesta rendezvénysorozat KIMI-vel2014. április 7.

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség 2014. március 20. és 27. között immár 15. alkalommal rendezte meg az Internet Fiestát. Idén a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium is bekapcsolódik a programsorozatba.
"Az internet nem felejt" programot lezáró sajtótájékoztató

"Az internet nem felejt" programot lezáró sajtótájékoztató2014. április 4.

Lezárult a KIM tudatos internethasználatot népszerűsítő programja, „Az internet nem felejt!”
Az Erzsébet tér Rád vár!

Az Erzsébet tér Rád vár! 2014. április 1.

Egész napos családi programokkal, könnyűzenei koncertekkel, kulturális eseményekkel várták a látogatókat vasárnap, a felújított Erzsébet téren. A Erzsébet téri Kulturális Központ és Park átadását kiemelt eseménnyé nyilvánította a kormány.
Rendhagyó osztályfőnöki óra: Jogom van tudni!

Rendhagyó osztályfőnöki óra: Jogom van tudni!2014. március 27.

A rendhagyó osztályfőnöki órákon a DNS Alapítvány (Drámapedagógiai Nevelést Segítő Alapítvány) segítségével drámapedagógiai módszerek alkalmazásával, egy tárgyalás szimulációjának a keretében ismerhetik meg a gyermekek az igazságszolgáltatás mechanizmusát.
"Az internet nem felejt" előadás középiskolásoknak

"Az internet nem felejt" előadás középiskolásoknak2014. március 27.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az L-Tender Consulting Kft-vel együttműködésben indította útjára „Az Internet nem felejt” elnevezésű programot, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az internet (ezen belül kiemelten a közösségi oldalak) veszélyeire.
Sikeres volt a BabaMama Expó

Sikeres volt a BabaMama Expó 2013. november 18.

Konferencia az áldozatok védelmében

Konferencia az áldozatok védelmében2013. február 26.

A bűncselekmények áldozatainak világnapján egy olyan fórumot hívott életre a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, ahol lehetőség nyílt arra, hogy a döntéshozók találkozhattak az áldozatvédelem szakértőivel, ahol első kézből értesülhettek a civil szféra tapasztalataival és a különböző megoldási javaslatokkal.
Gyermekmeghallgató szobák

Gyermekmeghallgató szobák2012. szeptember 25.

Te légy a hangja! - gyermekbarát igazságszolgáltatás 2012

Te légy a hangja! - gyermekbarát igazságszolgáltatás 20122012. szeptember 25.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) tavaly jelentette be a Gyermekbarát Igazságszolgáltatás 2012. programját, melynek keddi nyitóeseményén a jogszabály módosítási javaslatokról tájékoztatót tartott Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter és Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter.